Mam dość tych przepychanek.
Chcecie czegoś dowieść to zapraszam na przedmasówke.
Jest wielu chętnych na wypowiedzenie się w tej sprawie. wszyscy zostaną wysłuchanie i zapewne skrytykowani. Nie tutaj,a na żywo.
Kolejna sprawa to twój ostatni komentarz. My nie przywłaszczamy sobie niczego. Przez ostatnie 500 dni staraliśmy się coś zmienić. wiec zmieniamy za zgodą sztabu WMK.
To ma swoją nazwę.. EWOLUCJA.
Nie ty decydujesz o tym co kiedy i gdzie. tylko sztab WMK. Działamy na Ich zgodę. Twoje zdanie... mnie nie interesuje skoro reprezentujesz takie negujące wszystko stanowisko.A nie zapytasz kiedy będą zmiany,jakie, jak je interpretować.
Kolejna rzecz tyczy sie twoich tzw. jazd na wmk. Byłem ciekaw jak będzie z tobą jako prowadzącym i pewnego razu ,mimo iż miałem pomysł na trasę ... prowadziłeś Ty. Kojarzysz rajd po ścieżce nadwiślanej, eskapadę do parku Skaryszewskiego, jazdę po chodnikach na Gocławiu, włażeniem po schodach, jazdę pod prąd, wiele przejść z czerwonym światłem... PAMIĘTASZ ?
A jasno w regułach przyjętych na czas przejazdu było iż poruszamy się nawierzchnią utwardzoną (ulicami) i dobrze oświetlonymi. I jak to się miało do zasad? hm?
Dlatego właśnie upadała masa jako impreza zbiorowa. Jazda po bezdrożach to na Laight Rower ( czy jakoś tak?),ale nie tutaj.
Z góry przepraszam Moderatora za wywód. Pozdrawiam grupę prowadząca dotychczasowe przejazdy i wszystkich uczestników chcących zmian.
Wasze zdanie jest tutaj najważniejsze.