Ooo wyczuwam jawną prowokacje
Tanawisie czy tak powinien zachowywać się człowiek w twoim wieku
unosisz się emocjami i niespełnionym ambicjami.
TYRAN? nie przesadzasz trochę? chyba wyobraźnia cię ponosi. Ja wiem że boli cię to ,że po prostu lepiej sobie radze z nocną masa od ciebie ,ale co poradzić po prostu mam dar
mogę ci udzielić prywatnych korków jak przyciągać do siebie ludzi i organizować imprezy
Po drugie powiem ci coś co dawno ktoś powinien ci powiedzieć
Twoje zdanie odnośnie NMK ma tutaj tyle wartości ile worek ze śmieciami w kontenerze u mnie pod blokiem,
Za twoich czasów prowadzenia, masa się pogrążała, zapadała w dół , a gdy sięgnęła dna ty postanowiłeś wykopać dół i ją pogrzebać, na twoje masy przyjeżdżali tylko twoi chłopcy
,a przypadkowi rowerzyści tylko sie zrażali, a ty z tym nawet nic nie robiłeś.Utworzyłeś szczelnie zamknięty krąg i nie potrafiłeś zagadać do uczestników.Twoje trasy były wielką tajemnicą i kończyły sie na wygwizdowie. .Zaraz po twoim pierwszym poście pojawili sie twoi chłopcy myśląc ,że coś wspólnie wskóracie, do kompletu brakuje jeszcze Adbeja. Radze ci ogarnij sobie konkretną grupę ludzi bo jak na razie masz za sobą "Przygłupa", "Gołębia" i "Remitenta"(bliżej nie określony).Sztab wyraził zgodę ,a za naszym prowadzeniem masa się rozwija więc nie masz tu nic do gadania.Lepiej zajmij sie tym twoim LAJCIKIEM bo słyszałem cienko przędzie.
Ok na razie tyle czasu mogłem poświęcić twojej osobie.
Drogi Remi coś tam czytałem co pisałeś i przede wszystkim zwracasz się bezpośrednio do mnie a jednak cytujesz kogoś innego, naprawdę myślałeś ,że jak usuniesz autora cytatu to pomyślę że to ja pisałem? To co zacytowałeś było słowami Jura ,a nie moimi. Naprawdę rozumiem żeby komuś dokopać ale oszczerstwami??
Wspomniałeś coś o moich początkach, jak wiadomo kiedy w czymś jest sie zielonym robi sie głupie rzeczy tak jak w moim wypadku był to wypadzik z "Lajt Rowerem" ale przez ten czas nabrałem wiele doświadczenia, wiele wiedzy w przeciwieństwie do twojego przyjaciela, ja się rozwijam i mam dobre pomysły wystarczy spojrzeć aktualnie na NMK ja nie przyglądam się biernie temu gdy widzę że coś się wali, naprawiam to albo lepiej nie dopuszczam do tego żeby coś sie zepsuło.
Dlatego drogi Lajt Rowerze chcecie jeździć na nocną jeździjcie nie zabraniam, ale na litość boską, zmienia się głównie godzina przejazdu ,a wy robicie wielką zadymę na forum o 2 godziny, bo co bo tradycja? jaka tradycja?tacy sentymentalni jesteście?.Szukacie miejsca które możecie ugryźć osłaniając się jakimiś tradycjami, nie jesteście w zabezpieczeniu więc może tego nie wiecie ,ale DZIENNA Masa Krytyczna co chwila się zmienia, co miesiąc na przedmasówkach rozmawiamy o tym co trzeba zmienić, a tu banda niereformowalnych ludzi robi aferę
Pozdro
Ps. Tanawisie życzę aby szampan ci smakował, Ja za t wypiję całą beczkę piwa z radości że ciebie nie będzie o 22 buziaczki trzymaj się cieplutko