@Origin - jeździsz jak ja w 2006 roku. Też na krawężniku z prawej strony i też mocno przeżywająć jak co chwila mnie coś wyprzedzało na gazetę. W związku z tym któregoś dnia po wyprzedzeniu w ten sposób zacząłem jeździć
ŚRODKIEM PASA, niezależnie czy to droga 2 czy 3 pasmowa czy jaka tam. Mam do tego prawo, a jak kierowcy się nie podoba to... niech zostanie w domu i poogląda sufit, albo "top model" czy inny szajs.
Zacznij jeździć środkiem a przestaniesz nie tylko narzekać na idiotów i morderców, ale jeszcze będziesz miał miejsce na ucieczkę, kiedy taka menda będzie próbowała udowodnić, że prawko jazdy dostała za flaszkę, między nogami nic nie ma, a pod włoskami/łysinką zostaly raptem 2 szare komórki...
Jeśli chodzi o jakość obrazu z kamerki - mnie się podoba i pewnie gdyby nie cena to do razu sam bym poleciał i kupił... Gorzej, że wtedy warszawska Policja by mnie zamordowała... Codziennie by mieli świeży materiał... No ale może po kilku miesiącach ilość idiotów z prawkiem by się skurczyła tylko do tych, co nie jeżdżą tam gdzie ja
A na ulicach gdzie jeżdże byłyby pewnie pustki...