Jestem nowy na forum ( ... ). Również byłem na tej masie i było super ( ... ) mam nadzieję, ze za tydzień dam radę uczestniczyć. ( ... )
Witaj na forum, mandarq
Cieszę się, że Ci się podobało. Dołączam Cię do "listy obecności" z nieoficjalnej NMK z 11.05.28/29 :
1. Tanawis
2. Wildzi
3. Weismar1976
4. Butelsonic
5. Mandarq
6. ...
7. ...
Ciekawe, czy lista zapełni się do końca ? I czy poznamy rowerzystę, który pierwszy się od nas odłączył na forcie Bema ? Bo z tym się wiąże pewna historia.
Gdybyście przypadkiem jednak znaleźli się w bardziej południowych rejonach - zapraszam do odwiedzenia polany "ogniskowej" przy Lesie Kabackim w Powsinie - akurat w tą sobotę planuję tam ze znajomymi ognisko, które pewnie potrwa do godzin nocno-porannych
Dzięki za zaproszenie do wspólnej biesiady. Jeśli będziemy jechać na południe, to skorzystamy i wpadniemy
.
A jest tam coś ciekawego do zobaczenia poza tonami śmieci po sobotnich imprezach ??
Miejsce jest fajne samo w sobie. A brudno nie jest, bo ekipy miejskie co rano sprzatają i dowożą nowe drewno. A robią to tak gorliwie, że trzeba dobrze pilnować swojej własności. Kiedyś sprzątnęli nam ze stołu telefon komórkowy i chcieli odjeżdżać. Ale wszczęliśmy alarm i udało nam się ją jakoś odzyskać (czyli wygrzebać z ich przepastnych worów załadowanych na samochodzie).
Innym razem to my znaleźliśmy zgubioną komórkę i umówiliśmy się z jej właścicielką
.
Oj boję się tej masy, czy dam radę tyle kilometrów nakręcić, hmm
Daleki jestem od namawiania na długie wycieczki osób, które same czują, że mogą nie dać rady. Ale zawsze możesz przyjechać na plac Zamkowy, przywitać się i odprowadzić nas do granicy Warszawy. I zorientujesz się, czy tempo Ci odpowiada. Bo w dużej mierze, to właśnie tempo jazdy ma decydujące znaczenie w takim przypadku.