Drex coś się tak do Tanawisa przyczepił?
Ależ drogi Stanleyu, zauważ, że nie jest to post w jakikolwiek odnoszący się źle do Tanawisa. Od kilku postów zgłaszam do moderacji posty niezwiązane z tematem LR, a jednak nie zostały skasowane.
Czytając w kółko to samo, aż ma się chęć olać takie forum, z takimi zasadami.
Co do LR ma na przykład ten post?
A mnie, już nie chce się gadać w tym temacie
A ten?
Ja osobiście popieram to, co robi Tanawis. Robi on mianowicie jedną ważną rzecz, której Ty nie pojmujesz. On promuje rower i jeżdżenie na nim. Robi to na swój sposób i chwała mu za to.
Ty tylko wykręcasz kilometry i się przyczepiasz.
A jak na razie nie zauważyłem promowania roweru przez LR, tylko prywatne wycieczki Tanawisa, które się odbywają tak jak jemu się chce a nie tak, jak napisał na forum- Dex zauważył celnie- Nie ważne co napisane jest w zasadach, na LR one nie obowiązują. I to jest promocja roweru? Najwidoczniej Wy tego nie pojmujecie.
A co do mojej promocji roweru- dostałem propozycję żeby brać udział w tym:
http://cyclofotomaraton.pl/ ale do cholery wybrałem jazdę w kamizelce WMK na Maratonie Warszawskim. Ale wiesz, chyba mi się odechciewa promocja Masy po tym, jak traktuje się tu poronione imprezy które nie przestrzegają własnych zasad (i to już od momentu powstania) wynosząc je na piedestały a ludzi którzy coś chcą robić próbuje uciszać.
PS. Jeden z organizatorów FotoMaratonu ma być na najbliższej przedmasówce.