Niestety ale mylisz sie. Nigdzie nie napisalem ze rezygnuje calkowicie.
Ja przeczytałem coś takiego:
W sumie ja tez nie jezdze juz na przedmasowki, bo skutecznie mnie zniechecili. Na Masie czase bede. Ale zabezpieczac? Bycie "murzynem do roboty" mi sie nie usmiecha.
Dla mnie to dość jednoznaczna deklaracja, że nie będziesz bywał, nie będziesz pomagał, nie chcesz być "murzynem" do roboty i że zostałeś skutecznie i trwale zniechęcony.
Czy to napisała jakieś Twoje alter-ego, że się teraz nie przyznajesz? A może faktycznie jakiś super-haker się włamał?
Na przyklad interesuja mnie wyniki masy WOŚP, masa na autyzm czy Powstańcza- w ktorych zamierzam uczestniczyć
Nikt Ci uczestniczyć nie broni. Wyniki Masy an WOŚP Maćkofff już podał publicznie, np na facebooku.
Nigdzie nie napisalem ani nie wyslalem prosby o usuniecie z grupy zabezpieczenia.
Nikt nigdy o to nie prosi. Jak ktoś decyduje się nie pomagać, to jest to robione automatycznie. Nie zawsze szybko i sprawnie, bo i zwykle nikt nie ogłasza swojej rezygnacji i trzeba to zgadywać. U Ciebie sprawa była jasna i prosta - napisałeś, że nie chcesz, to nie chcesz.
Poza tym w grupie zabezpieczenie sa osoby ktorych na masie nie widzialem juz dawno a dalej sa jako osoby z zabezpieczenia- ich nikt nie kasuje?
Owszem, są usuwani. Robiłem takie akcje kilkukrotnie. Problem w tym, że większość nie ogłasza odejścia z takim przytupem jak Ty i czasem trzeba zgadywać, czy ktoś kogo nie ma od kilku miesięcy zrezygnował, zachorował, albo ma jeszcze inne powody nieobecności.
Dlatego też w pewnym sensie jestem wdzięczny za deklarację Twoją i Woydzia. Nie trzeba było zgadywać przez pół roku. Sprawa od początku była jasna, przynajmniej dla mnie