1. @Stanley... ja nie wiem co ty wyrabiasz z tym forum, ale przed chwilą musiałem się na nowo logować mimo bycia zalogowanym, aby...... przejrzeć prywatne wiadomości... Może jednak skończ z tym, co?
Tych zmian być może jeszcze trochę będzie i jeszcze nie raz będzie wrzawa.
Nie zamierzam każdej zmiany konsultować z każdym, bo byłby większy chaos niż to warte. Od tego właśnie jest administrator aby pilnował, żeby to wszystko działało jak należy i na tym się skupiam.
Po trupach do celu...do celu do celu... po trupach do celu...
Kosztem Forum, kosztem Userów - ale do celu... Po trupach do celu!
[tylko gdzie jest ten cel Stanleyu?]
Użytkownicy traktują to jako ograniczenie swobód osobistych, które się odbiera im na forum, a niestety często są nieświadomi tego, co i jak wpływa na stabilne działanie forum. Jak na przykład wyłączenie używania flash, jpg, czy innych plików w podpisach.
Maćkoff już odpisał merytorycznie - ja mu przytakuję. Podpisy NIE obciążają Forum. Chyba, że chodzi ci o wielkość, długość tego podpisu, aby nie zajmował pół strony wysokości 768px, kiedy post zajmuje tylko 1 linijkę, ale to juz jest kwestia ustawień podpisu, a nie kasowania wszystkiego jak leci "bo taka moja wola admina".
Już sobie wyobrażam, jaka burza będzie gdy ruszę podpisy i być może wypadnie 30 obrazków z bikestats.
Kłują w oko, nie? Zwłaszcza jak się mało jeździ samemu na rowerze?
Dokładnie. Stanley jest Adminem tutaj od kilku dni. Jeszcze się nie zadomowił, więc dajcie Mu szansę.
Wydaje mi się, ze coś za dużo tych szans, za mało sukcesów a zbyt wiele porażek. najpierw moderowanie, teraz ogólne zabawy ze stylami i wyglądem, narzucanie wszystkim jedynego słusznego wyglądu (PRL! PRL!), problemy z logowaniem... Obietnice pokasowania podpisów...
BOJĘ SIĘ, co będzie jak się Stanley zadomowi...