@Dexter
Zmień kanarki czy inne ptaszki, bo najnormalniej w świecie "mijasz się z prawdą"
Tak się składa, że póki co, pracuję dla 2 firm w branży motoryzacyjnej.
Co do salutowania - póki co to ty się bawisz w wojsko i w salutowanie, a my - podatnicy - ci za to płacimy. Między innymi też po to, aby samemu nie musieć się w to bawić. Także baw się dobrze, ale okazuj trochę szacunku wobec cywilów, bo to wobec nich pełnisz swoją służbę jakby nie było. I nie - te pieniądze, które dostajesz, nie spadają same z nieba. One pochodzą z naszych podatków.
A na poprawienie humoru, masz:
-Kabaret_Moralnego_Niepokoju-Defilada@Stanley, ja ci nie będę odpowiadał na żadne twoje PW bo mi sie po prostu nie chce. Są za długie, nudne, nic nie wnoszą do kontekstu, a przede wszystkim kłamliwe. W jednym poście mnie przepraszasz, a za moment atakujesz publicznie w jakimś miejscu na Forum. Sorry, ale tak to ja się bawił nie będę.
A jeśli chodzi o krytyczne uwagi - to tak, będę je publikował właśnie w tym wątku, bo po to został on założony. W przeciwieństwie do ciebie, DREX korzystał kiedyś z twego wątku i umiał coś zadziałać, modernizował skrypt i to jakoś bez specjalnych burzliwych zachowań dla Użytkowników.
[tak tak, szanuj Admina swego, bo możesz mieć gorszego, to fakt Drex, chylę czoło]
@Raffi - nie wiem jakim cudem łączysz nieczynny sprzęt u prowajdera łącza z koniecznością logowania się po 2 razy do Forum... Skrypt Forumowy nie odpowiada za działania sprzętu i vice versa. No chyba, że byłyby robione jakieś restarty maszyny w międzyczasie, w trakcie dnia, ale to musiałyby być bardzo szybkie. Takie 1-2 sekundowe przestoje. Tyle to nie trwa nawet restart Apache'a na serwerze produkcyjnym czy bazy danych (o całej maszynie nie wspominając), więc IMHO to jest raczej niemożliwe. (restart Neo też trwa dłużej).