@Storm - zanim znowu się popłaczesz i zaczniesz tuptać nóżkami, że Wszyscy są przeciwko Tobie i zanim połowę postów w tej dyskusji zgłosisz do moderacji jako obraźliwe względem Twojej osoby... pozwól, że Ci coś napiszę:
ZASADY FORUM WMK:
...
6. Zanim coś napiszemy - zastanawiamy się co chcemy przekazać. Jeśli zapomnisz o czymś napisać, nie twórz nowego wpisu w temacie, ale edytuj post napisany przez siebie wcześniej, by nie dochodziło do sytuacji że kilka postów pod rząd jest jednego użytkownika.
7. Nie obrażamy innych na forum (możemy śmiać się w granicach dobrego smaku i kultury z poglądów, z samych ludzi nie) i nie klniemy.
9. Nie nadużywamy DUŻYCH LITER, szczególnie w temacie wątku - spowoduje to jego usunięcie lub w razie nadmiaru wolnego czasu moderatora - przeredagowanie na właściwą wielkość liter.
14. Nie wywołujemy w wątkach agresywnych kłótni, itp., a jeśli takie zauważymy, nie bierzemy w nich udziału.
20. Za niestosowanie się do powyższych zasad grozi zamknięcie/edycja/przesunięcie/usunięcie wiadomości lub tematu; ostrzeżenie, blokada czasowa, całkowity ban na forum. Zależnie od sytuacji Moderator decyduje, która forma jest najodpowiedniejsza.
...
Swoją dyskusją w tym wątku o "rzekomej" mojej ingerencji w funkcjonowanie forum, przejawiające się tym, że nie radzisz sobie z odpowiedzią na PW. Złamałeś ww. zasady na forum.
Pozwól, że nie będę zniżał się do Twojego poziomu.
Natomiast informuję Ciebie, że jeśli od tej chwili dostanę zgłoszenia do moderacji, z prośbami o uspokojenie Twoich wypowiedzi, to nie będę miał obiekcji ze skorzystania z funkcji moderowania forum, do czego mam uprawnienia, a czego do tej pory nie chciałem robić i unikałem jak ognia.
I zanim napiszesz cokolwiek, to zastosuj się do
prośby Jarka.