Przepraszam, ale...
Dlaczego bez pytania, prawie 700 userom zmieniono domyślny motyw forum na jakiś brzydki nijakich kolorów? W dodatku z niedziałającą grafiką motywu: http://forum.masa.waw.pl/Themes/Anecdota202/images/header.png
Dlaczego taki motyw niemógłbyć ustawiony tylko dla niezalogowanych? Każdy by sobie wybrał.
@Maćkofffie:
1. Dostawłem informacje o tym, że forum jest nieczytelne - stąd zmiana.
Według mnie ta skórka jest bardziej czytelna i przejżysta, oczywiście to rzeczy gustu a o gustach jak wiemy się nie dyskutuje. Wolę, żeby na forum nie działała jedna grafika, niż żeby było ono nieczytelne.
2. Informacja o zmianie wyglądu jest na forum w aktualnościach.
Dodatkowo zamieściłem także informację o tym gdzie urzytkownicy mogą znaleźć opisaną metodę zmiany skórki, aby powrócić do poprzedniej jeśli ta im nie będzie pasować.
3. Kogo miałem zapytać? Sztab? Pozwól, że Tobie coś wytłumaczę. Sztab masy podjął decyzję, żeby powierzyć mi funkcję administrowania forum masy. W związku z tym delegował na mnie cały ogrom spraw związanych z jego funkcjonowaniem, tym samym obdarzając mnie ogromnym kredytem zaufania, którego nie zamierzam zmarnować. W związku z tym nie będę z każdą zmianą zadawał pytania do Sztabu. Wierz mi, że Sztab ma do podjęcia dużo istotniejsze dla masy decyzje niż "domyślny wygląd forum".
Masz prawo do nie zgadzania się z decyzją podjętą przez Sztab ale skoro Sztab zarząda WMK i sprawami związanymi z jej wizerunkiem publicznym, to uważam, że powinieneś tą decyzję uszanować.
Popieram. Styl stylem, ale nie zmienia się go ot tak i to na jakiś zwykły, który jest w paczce instalacyjnej skryptu...
@Drexie - gdy Ty zarządzałeś forum, to ja nie stosowałem uwag wobec Twojego sposobu. Starałem się szanować Twoje decyzje, bo to od Ciebie zależało, żeby forum
działało jak trzeba.
Nie uważam, żeby była potrzeba tworzyć nowy, indywidualny styl dal forum masowego. Sztuka dla sztuki.
Widzisz, ja zawsze będę w sytuacji opluwanego przez użytkowników, bo mam uprawnienia admina.
Sam wiesz jak to było w Waszym (Twoim i Maćkofffa) przypdaku.
Jak mam odbierać Wasze wypowiedzi? Jako próbę odegrania się? Za co?
Czy zawsze jak coś zmienię, to będę narażony na krytykę ze strony Twojej i Maćkofffa i innych?
Ustawiłem jeszcze widoczny kosz. Czy w wyniku tego także pojawią się posty z kolejnymi pytaniami w stylu:
LEO WHY?