No nareszcie ktoś wziął się za (w miarę szybkie) zrelacjonowanie ostatniej masy. Może tylko dodałbym jakąś jedną fotkę (nie musi być moja ).
Dorzucę. relację robiłem "na szybko". Tutaj liczy się szybkość, a mniej jakość - po tygodniu i tak nikt tej relacji by nie czytał, bo wszystko by już przegadano na forum ;-)
Raffi na pewno by wolał, żeby to był ktoś nowy a nie znowu on
Oj, nawet nie wiesz jak bardzo. Jedzie z nami tysiąc ludzi, a po jeździe nie ma komu napisać relację. Wstyd!
stary, poczciwy, wszystkopotrafiący Raffi
Młody, poczciwy w stopniu góra umiarkowanym i na pewno nie potrafiący wszystkiego ;-) Ostatnio zmagam się z tworzeniem www... jak się człowiek bierze za coś nowego, to dopiero zauważa jak wielu rzeczy nie wie.
no ale może uda się takiego (taką) wyłowić (tak jak wyłowiłeś całkiem sporą ekipę zabezpieczenia).
Niniejszym ogłaszam więc nabór na redaktorów witryny. Wymagania niewielkie - trzeba umieć pisać tak samo kiepsko lub lepiej niż ja
I być w tym konsekwentnym, by raz w miesiącu na pewno na stronie pojawiła się zapowiedź Masy, a później relacja z niej.
Z ogromnym zadowoleniem przyjąłem też brak w relacji ulubionego zwrotu Raffiego "z resztą"...
Przypominajcie mi, za każdym razem mnie męczcie, z czasem utrwali mi się poprawna pisownia. Ja się nauczę na pewno, tylko może to chwilę potrwać.