Czy masz kogoś konkretnego na myśli, czy też Ci do tego już odwagi nie starcza i lepiej słać joby w powietrze?
Haha. No to mnie rozbawiłaś. Z resztą już nie pierwszy raz
Proszę bardzo: chodzi mi przede wszystkim o ostatnie wypowiedzi Drexa, Chrupka i Oli-ego. Te dotyczące wieku Tanawisa i wprowadzenia "zakazów". Przede wszystkim, bo co i raz zdarzają się spontaniczne wypowiedzi innych osób, również chamskie, nie mniej te już moim zdaniem przegięły "pałeczkę". Nie mniej wymieniam tylko te najważniejsze, z tego względu że nie chcę tworzyć jakiejś kolejnej listy mającej zaostrzyć podział na "my" i "oni" - uważam to za niestosowne.
i tobie teżi powiem jedno. sprawa cie nie dotyczy, a obrażasz innych. to świadczy źle tak samo o tobie. nie masz się czym chwalić. tanwis jest duży - może się bronić sam, nie potrzebuje małych chłopców do obrony.
właśnie pokazałeś to samo, co krytykujesz u innych, buhahahahahahahahahahahahah. hipokryta.
Owszem, sprawa mnie dotyczy. Dlaczego ? Bo jeżdżę na NMK. Argument ten jest wystarczający i uprawnia mnie do wypowiedzi jak i każdego innego uczestnika.
Co do małych chłopców... ciekawe pojęcie. Nie wiem czy chodzi Ci o wiek, wzrost czy cokolwiek tam innego - tak czy siak nie Tobie oceniać czy potrzebuje kogoś do obrony czy nie. To raz. Dwa, że nie piszę tego tylko po to by go bronić, lecz po prostu reaguję na chamstwo. Trzy - nie muszę Ci się z niczego tłumaczyć, z tego również
Więc w sumie nie wiem po co to piszę, chyba tylko po to by nie pozostawić posta bez odpowiedzi