0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja jednak najbardziej chwaliłem sobie bardzo ciekawe, copiątkowe NRy tematyczne, w tempie pszenno-buraczanym.
Na które przyjeżdżało więcej rowerzystek. I stąd może teraz biorą się moje pomysły na prowadzenie trasy nieoficjalnej nocnej masy.
Skoro rowerzystki dały radę to i rowerzysta też radę dać musi. ;]
Gdzie można znaleźć aktualne informacje o NR i właśnie takich wypadach?
Cytat: mateyko w 22 Cze 2011, 10:51:02Gdzie można znaleźć aktualne informacje o NR i właśnie takich wypadach?Nie znajdziesz :-)
Cytat: mateyko w 22 Cze 2011, 10:51:02Skoro rowerzystki dały radę to i rowerzysta też radę dać musi. ;]No jeszcze byś się zdziwił. Nie raz i nie dwa spotykałem na trasie koleżanki, które boleśnie pokazywały mi gdzie moje miejsce w szeregu ;-)
Szybciej info o NR znajdziesz niż szybkie koleżanki
Cytat: butelsonic w 23 Cze 2011, 00:49:39Szybciej info o NR znajdziesz niż szybkie koleżanki żebyś się nie zdziwił!
zapomniałeś o mnie tylko, czy ja jestem szybka....?ja mam tylko stalowe łydy
Cytat: anna_mala_zlosnica w 23 Cze 2011, 12:16:58 stalowe łydy Tytanowe łydy
stalowe łydy
Tytanowe łydy lepiej brzmi Hehehhe może kiedyś będę miał okazję spotkać Cię na trasie.
Ktoś już ma propozycję tras? Chciałbym się dobrze wymęczyć tak z 80km conajmniej w sumie ;]
Ech, też bym może i była szybka, gdyby nie te cholerne kolana. Bo samozaparcie jest, tylko zdrowia troszku brak. Dlatego nocne rowery i inne czorty iwany nie dla mnie poza tym za bardzo kocham spać