Niestety, na masie nocnej jest parę rzeczy które trzeba wyjaśnić w najbliższym czasie
1.Gdy JA, TANAWIS PETRO oraz FISH jechaliśmy ostatnio na ostrobramską TANAWIS pojechał sobie na czerwonym świetle namawiając nas abyśmy zrobili to samo my tego nie zrobiliśmy bo być może on nie zauważył że za nami stał radiowóz, a ja nie mam kasy żeby płacić mandat 250 zł i nie mam ochoty żeby policja spisywała moje dane osobowe.To samo zrobił też na grochowskiej gdy już kończyliśmy.
2.Nie rozumiem po co ustalać trasę jeśli i tak ty
TANAWISIE jedziesz wybraną przez ciebie trasą czyli(jazda po kocich łbach,po podwórkach, między słupkami a samochodami i oczywiście
MOJE ULUBIONE ślepe zaułki po których znowu trzeba wracać po kocich łbach itp.
3.Ja jestem nauczony mówić o tym co myślę i jakie mam zdanie na dany temat i nie lubię gdy ktoś się z nim nie liczy i ucisza mnie
4.Na masie każdy powinien mieć prawo wypowiedzieć się na dany temat bo np.nie wszyscy mogą być gotowi przejechać trasę na nowy dwór i z powrotem (oczywiście mi ona się podobała i za to + ale myślę w tej chwili o innych osobach które po po prostu mogą nie dać rady przejechać taką odległość)
5.Czyjejś wiedzy na temat tego jak działąją poszczególne masy nie ocenia sie od ilości postów na forum ani tego od jak dawna się na nim uczestniczy.