Z co się stało z Kredensem?
Stoi w Kanciapie. Wystarczy go złożyć (wymontowane głośniki i wzmacniacz), kupić nowy akumulator i śmiało może jeździć.
Ewentualnie można by z policyjnych głośników puszczać muzę
Zasmucę Cię, ale nie jesteś prekursorem. O ile mnie pamięć nie myli to w tym roku (nie pamiętam na której Masie) znalazł się Policjant który już wpadł na ten pomysł...
E tam, w tym roku. Pierwszy przez Policyjną szczekaczkę to śpiewałem ja - w 2002 roku "Sto lat" na skwerze pod teatrem Rampa na Targówku, gdzie były konkursy dla Masowiczy
Np. takie hity jak "Chłopcy radarowcy"
To też już było. Na Targach Rowerowych dumnie reprezentowaliśmy Masę w konkursie karaoke. Zaśpiewaliśmy to ze Skelerem w dedykacji dla Warszawskiej Drogówki (Panowie z Policji byli na sali), a Masa zdobyła wtedy Bursztynowego Słowika, który do dziś stoi w siedzibie i przypomina o tym jak utalentowani jesteśmy
Choć nie jestem przekonany, czy dali go nam za śpiew, czy za jego zakończenie
A była jeszcze ta riksza którą masa dostała w prezencie, ta z baterią słoneczną, już jej nie ma? Jeśli to jest kredens to przepraszam za dublowanie pytania.
Kredens to stara zabudowa przyczepki, jakbyś ją zobaczył to byś wiedział skąd nazwa.
Nowa, ta z panelami, co dostaliśmy od Karmakonen, to nie Kredens.