@Raffi - ale mieć 1 skórkę i poprawiać 1 skórkę jest łatwiej niż np 3.
Ale dobra, skoro podjąłem temat skórki, to mogę zaoferować chęć swojego spojrzenia w źródło CSSa, zobaczę jak to wygląda i może spróbuję zmienić.
@Drex - determinacja i wytrwałość była, dopóki starczało siły. Niestety człowiek nie po to się rodzi i istnieje, aby zajmować się jakimś forum, ma jeszcze na głowie inne rzeczy, dom, rodzinę, pracę, chorobę, leczenie i bieganie po doktorkach.
Ja o zmianę Forum walczyłem od początku 2007 roku? Nawet nie wiem dokładnie, trzeba by przejrzeć wątki na forum gazetowym. I dopiero po roku stworzyła się grupka, której faktycznie gazetowe bardziej przeszkadzało, bo w roku 2007 BETON był tak wielki, że ludzie nie chcieli w ogóle o niczym takim słyszeć.
Oczywiście ciesżę się, że te Forum ruszyło, że ludzie w końcu dali się przekonać. jednak chciałbym, aby niektórzy z nas (nie wiem ilu takich jak ja jest), którzy mają ciutkę inne podejście i pewne wymagania dotyczące wyglądu - też mieli jakiś wybór. Osobiście jestem bardzo zadowolony z defaultowej skórki SMFa, bo dzięki temu 2 fora wyglądające praktycznie tak samo rózniące się jednym detalem (brakiem szybkiej odpowiedzi na poziomych).
A co do pomocy - a zwracałeś się po nią do kogoś? Bo jeśli nie, to nie miej pretensji, że ludzie się nie zgłaszają. I tak jak napisałem powyżej, mogę trochę czasu poświęcić i pozaglądać w kod.