Ponieważ dopominasz się Drex o uwagi na temat forum, to proszę...
Przede wszystkim dzięki Ci za włożoną pracę i poświęcony czas (sam wiem ile to wymaga godzin); początkowo jak wiesz byłem przeciwnikiem nowego forum ale z czasem przekonałem się do niego i doceniłem jego funkcjonalność, szybkość i niezawodność działania :-)
Uwag nie mam dużo. To, co dzisiaj rzuca mi się w oczy:
- Na górnej belce, pod awatarem, okienko "Szukaj" jest w większej części schowane (wystaje ok. 20%)
- Rangi - trzeba w pomocy opisać, co oznaczają poszczególne rodzaje. Nie podobają mi się też te kwadraciki (są zbyt agresywne), gwiazdki były sympatyczniejsze, ale możesz zastosować np. sylwetkę rowerzysty albo koło rowerowe
- Przydałoby się przetłumaczyć wszystkie ekrany "Pomocy" z angielskiego na polski (tutaj mógłby Ci pomóc ktoś z dobrą znajomością angielskiego, żebyś tylko sprawdził i poprawił przed wstawieniem). To samo zresztą z innymi elementami w języku angielskim (np. "Ikona wiadomości")
- Co z tą karmą? Co oznacza i w jaki sposób nalicza punkty? Nie ma tego w ogóle w pomocy
- Nie wiem, czy w pomocy jest coś na temat udzielania ostrzeżeń (jest na forum), obserwowanych itp.
- Rozumiem ideę pokolorowania różnych grup uczestników forum; chyba trzeba jeszcze jakoś oznaczyć zabezpieczenie?
- Powinien być jakiś bezpośredni link do oficjalnej strony masowej (kliknięcie w logo?)
- Brak logo forum w lewym górnym rogu (będzie nowe?...)
- Może przydałaby się informacja na górnej belce, ile osób jest zarejestrowanych na forum? Albo ile zostało do najbliższej masy (data?)
Pozdrawiam