Cóż, jak zwykle- jak to gdzieś powiedział czy napisał Raffi: "weźmy się i zróbcie".
Storm, jeśli przytaczasz jako przykład forum na phpBB które miało być przyjazne dla użytkownika, cud, miód i orzeszki, piękne i przyjazne, spersonalizowane przez każdego, żeby było mu miło i słodko... to powiedz mi- dlaczego piszemy na forum SMF które ja uruchomiłem prawie rok temu, a nie na Twoim phpBB? Dlaczego?
Jak widać osoby z profilem "administrator" na waszej wersji forum nie poradziły sobie, więc nie wiem czego chcesz ode mnie. "Moje" forum działa już prawie rok i nie zanosi się, żeby miało zniknąć. I chociażby dlatego uważam, że mój, "komunistyczny" jak to nazwałeś sposób zarządzania jest lepszy- bo się sprawdza, czego nie można powiedzieć o Twoim, który doprowadził do tego, że forum "przyjaznego" i "spersonalizowanego" po prostu nie ma. Gdyby było inaczej- nie musiałbym się zajmować forum WMK, tylko zostawiłbym je "specjalistom", którzy sobie świetnie radzą.
A jeśli chcesz mieć styl "pod siebie"... to proszę:
http://www.smf.pl/ pobierz, stwórz, wrzucę na serwer i umożliwię wybór tego stylu jako jednej z opcji. Do dzieła! Ale jeśli jedyne co potrafisz to narzekać- daruj sobie. Nie robię tego po to, żeby ktoś mnie objeżdżał. Bylo sie samemu wziąć, a tak to masz to, co dostajesz od innych.
Jak było to sorry.