Cytat: mala w 07 Wrz 2010, 19:56:28aha i jesczcze jedno a Kto wybiera motyw na szprychowke?Ostatnio ten co robi i sprzedaje te szprychowki... ;-)
aha i jesczcze jedno a Kto wybiera motyw na szprychowke?
No, wreszcie masa jedzie w pobliże moich okolic . Jednak moją ulicą prawdopodobnie nigdy nie będzie jechała (Korkową). No a tak w ogóle to sporo się objedzie - Grochów, Bródno, Wola...
No dobra, to jakby włączyć w to całą fabrykę to jest nas troje Natomiast szprychówka już jest ustalona więc nie zmienimy.
ciekawe ile osob bedzie na wrzesnioweej a co jak bedzie snieg?po sniegu nigdy nie jezdzilam heh
a zwykly uc zestnik moze miec jakies propozycje do wygladu szprychowki?:p np jak bym jakies ladne zd zrobila czy cos,,,?
Herbata to by sie przydala nawet jak sniegu nie bedzie;0 taka przed jazda troche rozgrzewka heheeeNo właśnie może to jest pomysl przyjechac z wielkim Baniakiem Goracej herbaty i porodawac:pTylko pewnie nierealne heh
A jak będzie śnieg - to będzie to samo, co przez wszystkie poprzednie lata i miesiące - Masa pojedzie po śniegu.
z zamkowego na MDM na sylwestra do Jojka. Ups... chyba nie miało to być tajemnicą???
No nie wiem, nie wiem. Gdzie teraz Jojek zaparkuje te rowery wszystkie i jeszcze ludzi pomieści? No i nie wypowiedział się jeszcze czy nas w ogóle chce w tym roku
A na wrześniowej będę ... nie przewiduje nawet żeby mnie na niej nie było