Pomysł z lina po jednej i po drugiej stronie !! Było by zabawnie i masakrycznie za razem !!!
Dużo nas było i to dało się odczuć! Owszem szkoda, że są osoby, które nie potrafią się dostosować do ustaleń org., co zrobić zawsze się pojawi jakiś element w każdym środowisku, który potrafi swoim zachowaniem troszkę zepsuć coś co jest dobre ładne sprawne!! Ale zastanawia mnie jedna sprawa. Podczas jazdy jakiś im..cyl jechał sobie i popijał piwko (po oczach widać, że to nie pierwsze) żona zwróciła mu uwagę i co? Jak grochem o ścianę (argumenty że dzieci ,że to nie miejsce, że w tym wieku powinien zrozumieć i być bardziej odpowiedzialny nie trafiły). Dziwi też, że widzieli to wszyscy w pobliżu a co moim zdaniem tez jest istotne to ludzie niebiorący w WMK udziału, (jakie to daje świadectwo) i nikt nie reagował. Zgodnie z wcześniejszymi postami, podjechaliśmy do zabezpieczenia i daliśmy inf. o sytuacji (w końcu jazda pod wpływem jest karalna) i co? Ano nic, dostaliśmy odp., że przecież nie będzie go teraz szukał. Oczywiście nas to nie zraża i dalej będziemy monitować i zwracać uwagę jak coś będzie nie tak, (bo każdy uczestnik moim znaniem powinien pilnować porządku) ale taka sytuacja zraża, a tym bardziej wzbudza u nas uśmiech pisanie, o tym że należy podjechać i powiedzieć org. czy też zabez. a oni przez radio coś tam, coś tam !
Generalnie podobało mi się, bo zdecydowana większość rozumie idee, szanuje zasady dobrze się przy tym bawiąc no i pogoda nam się udała (a już się bałem, że będzie kibelek)
ps. Drex nie chce być namolny ale gdzie są fotki od ciebie
Ludzie w dzwonkach baterie wam powysiadały ?