1. Chciałbym poinformować, że nie wiem kto pisze i korzysta z konta obecnego "storm" ale to nie jestem ja, czyli Rafał P. Moje stare konto uległo skasowaniu jakieś pół roku temu na mój osobisty wniosek i... tyle.
2. Zdarzyło mi się RAZ wracać do domu bez oświetlenia po DK2 na starym rowerze pionowym i NIGDY WIĘCEJ tego nie zrobiłem i NIE ROBIĘ.
3. Absolutnie NIE POCHWALAM tego co robi gość tytułujący się nickiem "storm", jestem absolutnie przeciwny temu co pisze a to co bredzi o jeżdżeniu na skróty i tym, że tak jest fajnie to..... Przegięcie.
4. Prośba do Administratora Forum o zmianę nicka "storm" na "storm2" lub coś podobnego, gdyż niektóre osoby jeszcze kojarzą moją osobę ze starym nickiem a to co pisze obecny posiadacz tego konta wprowadza wszystkie zainteresowane osoby w błąd, oraz narusza moją godność osobistą poprzez insynuowanie, że to niby ja jeżdżę bez oświetlenia - chociaż kilka stron temu w tym temacie gorąco jazdę bez oświetlenia zwalczałem. Odnoszę wrażenie, że ta osoba robi to specjalnie, po to aby wzbudzić zamieszanie i komuś zrobić na złość.
5. Przypominam tym co nie kojarzą - w moim rowerze jest zainstalowane na stałe oświetlenie w postaci 3x CREE z tyłu czerwonych + z przodu 1 CREE w postaci latarki na kasku.
6. Jako, że wychodzą tu różne incydenty - przyznaję się, że w piatek jadąc na Masę głośno zwróciłem uwagę (niewulgarnie i w miarę grzecznie) jakimś niskosiodelkowcom na Krakowskim Przedmieściu, którzy jechali na swoich pionowcach po ulicy, próbując robić to na jednym kole i jakby tego było mało - w słuchawkach nausznych. Wiwatk "ętelygencja". No ale cóz, mam nadzieję, że takim osobnikom ktoś wreszcie wyjaśni co im wolno na jezdni i nie będą kolejnymi laureatami Nagrody Darwina. Mam nadzieję, że "storm2" - nie będzie należał do takich osób.
P.S. @Tomek303 - proszę o nienazywanie posiadacza "storm" stormem gdyż wzbudza to zamieszanie.