No i życzę Rajdowi wszystkiego najlepszego, nawet bez WMK.
Ja również mam nadzieję, że nie zawalą - choć wyłącznie ze względu na niepełnosprawnych, których reprezentują. Bo jak coś się nie uda, to de facto najwięcej stracą niepełnosprawni - a są najmniej winni obecnej sytuacji.
Ja ze swojej strony zachęcam do udziału w przejeździe. Sam na nim będę i fajnie byłoby pojechać w gronie znajomych osób.
Ja też będę No to do zobaczenia!
Ja pewnie podjadę na co najmniej kawałek przejazdu by zobaczyć jak sobie poradzą organizacyjnie. Może uda się podpatrzyć jakiś ciekawy sposób zabezpieczania skrzyżowań, albo inne rozwiązania organizacyjne, które warto będzie przenieść na Masę.
Rzadko trafia się szansa, by podpatrywać organizację innych niż Masa przejazdów po Warszawie, więc szczerze zachęcam całe zabezpieczenie do uczestnictwa. Nauczyć się zawsze czegoś można - jak nie z czyichś dokonań, to z błędów. Poza tym fajnie jest sobie pojechać czasem jako zwykły uczestnik przejazdu, bez żadnych obowiązków i stresu
Jak komuś ideologicznie nie leży wspieranie Synapsisu, czy 0range, zawsze może się nie rejestrować.