Raffi: use the google
Niestety nie wszyscy właściciele serwisów wynaleźli już internet. A nawet ci, co w nim są, mają nieaktualne numery często. A nawet jak mają aktualne to często się nie idzie dodzwonić. A jak już się dodzwonisz, to też nie zawsze Cię zrozumieją poprawnie (zdarzało mi się lecieć po coś przez pół miasta i tego nie dostać z powodu nieporozumienia).
@Raffi - może jednak porobisz fotki nowego rowerka?
Zdjęcia robię cały czas, każda część ma ich po kilka. Tylko ich po prostu nie pokazuję.
Po "premierze" zadecyduje, jaką część z tych fot pokażę.
Mam przeczucie, że pierwszy raz od dawna Storm "zasłuży" na napis Zabezpieczenie w profilu i pojawi się na Przedmasówce
Poza tym w W-wie poza Spójnią są jeszcze inne serwisy i sklepy rowerowe gdzie dobrze zaplatają kółka.
Są osobiście kiedyś składałem u Dudy i byłem zadowolony i rozpoznawalny jako stały klient i profesjonalnie traktowany. Ale później jakoś się przerzuciłem na Spójnię, bo Tarchomin to oddzielna wycieczka, a Spójnie można było zaliczyć "po drodze" z/do centrum.
Zawsze mogę wrócić do Dudy. Albo znaleźć jeszcze inny serwis co dobrze zaplata. Zobaczymy na razie jak szybko zrobi Spójnia i jaki będzie powód opóźnień... czasem bywa, że coś się dzieje niezależnie od serwisu (np nie idzie ściągnąć danego rozmiaru szprych) i wtedy trudno winić serwis.
Zdaje się jakieś iX jest na Kochanowskiego czy coś takiego.
iX i eX to są akurat serwisy z listy tych, w których nieprędko się pojawię. Mam swoje powody, których nie zamierzam roztrząsać na forum, bo to stary uraz i możliwe, że już dawno nieaktualny.
W każdym razie prowadzę prywatną czarną listę serwisów, w których mnie kiedykolwiek zbyto, niemile potraktowano, wprowadzono w błąd lub w jakikolwiek inny sposób potraktowano nie po partnersku. Albo w którym widziałem jak kogokolwiek innego tak się traktuje. Staram się nie odwiedzać takich miejsc ponownie (to dotyczy nie tylko sklepów rowerowych) i nie zostawiać tam pieniędzy, no chyba że mnie bardzo przyciśnie i nie mam wyboru. A ponieważ w WAW jest ponad 100 serwisów, a ja jestem cholernie uparty, to ciśnie mnie baaardzo rzadko