@Stanley - to wynika z budowy buta. Zauważ, że w MT41 chodzę więcej i dłużej niż w M075 i M076 i póki co jeszcze się nie rozpadają. A przeżyły te MT41 o wieeeeleeee więcej niż M07x - w tym rozwalone kolanai chodzenie w zimie, których M07x nie miały.
Łańcuch zmieniam.... Nie zmieniam
Mój łańcuch ma 3.5k km około i jeszcze ciągle daje radę
@Raffi - gdybyś cokolwiek wiedział o logice, to nie wrzucałbyś na Forum zdjęć Goldiego (mojego starego roweru poziomego z 2007 roku) w roku 2011 wiedząc, że tamten został pocięty i przerobiony na LWB (jesień 2010) i delektując się fotką malutkiego lusterka Cateye, mimo, że widziałeś u mnie na SLRze (obecny rower kupiony w 2011 roku) nowe, znacznie większe lustro. Także wybacz mi, ale ja ciebie Raffi o myślenie logiczne nawet nie podejrzewam, bo wiem, że sobie nie dajesz rady z prostymi skojarzeniami. Ty po prostu zawsze dążysz w dyskusji do tego, aby pognębić kontrdyskutanta, nawet podając nieprawdziwe dowody.
Co lepsze
Ty siedziałeś na SLRze we wrześniu 2011 na Zlocie, a mimo to po sprawdzeniu co w lustrze widać - nie skorygowałeś swoich postów tu na Forum. Stąd wybacz Raffi - ale manipulujesz i wprowadzasz ludzi w błąd.
O licznikach - może jednak w innych wątkach, możesz wypowiedzieć się w temacie na forum poziome pl
Bo tam będę szukał informacji na temat tego co warto kupić a czego nie.
Przepraszam za to, że wprowadziłem w błąd i zasugerowałem, że rozwaliły mi się licznik i buty Shimano - oczywiście zniszczyły mi się tylko buty, bo licznika Shitmano nigdy nie miałem i mieć oczywiście nie mogłem
Miałem licznik Sigma 1909. I w przeciwieństwie do ciebie - ja umiem się przyznać do błędu i za niego przeprosić
To NIE JEST oznaka paranoi. To jest oznaka tego, że w przeciwieństwie do ciebie, wiem co piszę i zdaję sobie sprawę z tego co robię. Że moje słowo jest coś warte - w przeciwieństwie do twojego.
O hamplach tarczowych tutaj pisał nie będę bo to nie temat na to - istotne jest to, że twoje najlepsiejsze V-ki znakomicie będą działały aż do pierwszego deszczu i błota. Co potem? Wolę nie wiedzieć i nie interesuje mnie to specjalnie, ale radzę zakupić odpowiednie ubezpieczenie OC
@Adrian - prześledź logikę w wypowiedziach Raffiego. On w jednej z ostatniej wypowiedzi napisał niemalże wprost, że miałem tylko 1 model: M076:
To, że rozpadł Ci się licznik i buty 76
Wybacz Adrianie, ale nie zniosę jak ktoś manipuluje moimi wypowiedziami w taki sposób jak to robi Raffi. Notabene robi to notorycznie. Może czas najwyższy przyjrzeć się merytoryce prowadzonych przez niego dyskusji i sprawdzić czy aby nie konfabuluje w nich?
@MarioG - niestety, ale jak sam widzisz, zdarzają się osoby, które manipulują wypowiedziami innych osób, podają nieprawdziwe dowody na udowodnienie swoich też i robią wszystko co tylko możliwe, aby udowodnić swoje racje - mimo, że ich nie mają. Ot, stosują typowe brudne chwyty Schopenhauera.