Później się zrobi kilka oficjalnych po lasach, co wyeliminuje problem szosowców i ich narzekań na betonowe płyty, dziury i piach bo jak jeden cienkooponowiec z drugim będzie musiał po każdym nocniku centrować koła to odechce mu się przyjeżdżać. I wtedy Ty, KTMka oraz kilkoro innych fanatyków będziecie mogli sobie zaiwaniać którędy chcecie z prędkością wam odpowiadającą.
Woydzio
Woydzio, czep się bliższej rodziny, od zawsze wiadomo, że jak ktoś wycina do przodu to później czeka i tak było jest i będzie zawsze odkąd jeżdżę na NMK.
Co do dziur, zawsze się na jakieś trafi niestety nikt nie ma gps w głowie aby wiedzieć , że tutaj są a tam ich nie ma, przecież możesz powoli przejechać tak felerny kawałek a reszta i tak poczeka, co duma nie pozwala powiedzieć poczekajcie na końcu tego dziadostwa.
Poza tym dlaczego tylko nas się czepiasz na początku był również Czajnik który w sumie prowadził i przez większość wyznaczał trasę, wyjazd poza wawe, to nie nasz pomysł?!!!!!
Tak w Józefowie to moja sprawka kawałek dziur i piach ale powiedziałam, że to tylko kawałek i spokojnie byś przejechał te 0,5 km to nie, zrobiłeś co chciałeś, ok każdy ma do tego prawo.
Poza tym czemu nie zaproponowałeś sam trasy, czemu sam jej nie ułożysz tylko masz pretensje do innych???
Wiesz fajnie, jest narzekać bez własnego wkładu ;/. Trzeba było jasno zaznaczyć nie jeździmy po płytach i piachach, czy to takie ciężkie???
Ja ze swojej strony to mogę przeprosić za tempo czasami które fakty było zbytnio wysokie, ale po co wam języki w buzi, przecież jak ktoś słusznie wczesnej powiedział, krzyczeć Wolniej, to nie zbrodnia!!!
Poza tym jak ktoś z starych jedzie na końcu to czemu nie zareaguje czemu jeżeli jechałeś na końcu nie podjechałeś do przodu i nie upomniałeś o tempo?

Przecież dla Ciebie to jest moment, bo zapierniczasz równo, a ja przy tobie to mały pikuś ?
Ostatnia rzecz odnośnie zasad, uprzejmie proszę o nie używanie przecinków bo to tez jest wbrew zasadom jak już tak chcesz ich przestrzegać.
Pozdrawiam,
KTMka