Chciałbym poinformować, że powstała wstępna wersja strony poświęconej całkowicie Nocnej Masie Krytycznej:
http://nocnamasa.pl. Na pomysł założenia takiego serwisu wpadłem po ostatniej oficjalnej NMK. Skoro np. Masa Turystyczna ma swoje oddzielne dedykowane miejsce w sieci, myślę że Nocna Masa tym bardziej na to zasługuje
. Moim celem było / jest / będzie umieszczenie na stronie uporządkowanych informacji na temat Nocnej Masy, zebranie najciekawszych zdjęć i filmików z historii NMK a także dodawanie wpisów o nadchodzących Masach oraz relacji z nich.
Jeśli macie jakieś uwagi dotyczące strony - proszę o przekazanie mi ich, każde wskazówki mogą okazać się cenne. Administratorów / moderatorów proszę o nie traktowanie tego postu jako reklamy, tak bowiem nie jest - chciałbym jedynie powiadomić że powstał taki serwis, moim zdaniem mogący pomóc w promocji wydarzenia jakim jest NMK, jak również pozwalający na zbieranie relacji i najciekawszych rzeczy związanych z Nocną Masą w jednym, konkretnym miejscu. Informację umieszczam na forum Warszawskiej Masy, ponieważ aktualnie właściwie tylko tutaj mogę trafić na byłych / obecnych uczestników Nocnej Masy, zebranych w jednym wątku.
Pozdrawiam i czekam na opinie.