Jeśli zobaczycie granatową skodę (fabia albo roomster, nie pamiętam dobrze), rejestracje WD5235A - wyjmować od
Czerwone (buraczkowe? ) Mitsubishi WPR49C51 - to była dopiero jazda... Na szczęście w zabezpieczeniu są też cyborgi
Generalnie fajny przejazd, wyluzowałem się jak rzadko kiedy. Szkoda tylko, że było trochę osób robiących oborę - z nowości w tym zakresie to widziałem postój na wypicie piwa.
ad.1
Wypraszam sobie: wbrew wszelkim niezrozumiałym pomówieniom nie jestem żadnym cyborgiem...
ad.2
następnym razem jak zobaczysz taki postój to od razu zgłaszaj do nas... takim postojom mówimy kategoryczne "NIE"
a co do gwizdków zamiast "lewej wolnej" to jestem przeciw... Pomijając kilka okazów czy to nieodróżniających lewej od prawej (tych to rozumiem bo sam mam z tym czasami kłopot...
) czy to mających słuchawki w uszach lub rozmawiających przez telefon... to moja "lewa wolna" dawała mi jakieś 50-100m wolnego pasa...
a Wypadek z barkiem (prawdopodobnie spowodowany przez moją "lewą wolną" a dokładnie zbyt gwałtowną reakcją na nią ) skończył się raczej dobrze bo po 5 minutach i po opatrzeniu przez patrol RR pozostałych ran podobno już przestał boleć