przecież to AŻ 2.5 kilometra! Na piechotę z Centrum to AŻ 10-15 minut!
Chciałbym Ci zmierzyć czas jak pokonujesz ten dystans z buta w 10-15 minut (co oznacza że będziesz musiał ostro przebierać nóżkami, bo idąc to 2,5km robi się w 30 minut), zwłaszcza w relacji pod górkę. Moooogę?
Ależ @Raffi... Bardzo chętnie możesz mi mierzyć, ale tylko idąc NA spotkanie, a nie PO nim ;P
Umówmy się: Jak dasz radę we wspomniane przez Ciebie 10 minut przebiec z ZM (siedziba jest w centrum) na platformę, to jestem gotów ustąpić w temacie miejsca spotkań i publicznie przyznać, że miałeś rację.
Kalkulator i Google Maps podpowiada mi, że musisz biec ze średnią prędkością 24km/h i nie złapać po drodze ani jednego czerwonego światła.
Jak dasz radę zbiec z ZM na platformę w 15 minut, czyli ze średnią prędkością biegu 16km/h, to nie ustąpię w sprawie platformy, ale wskażę fajne miejsce w samym centrum i blisko ZM, ale na świeżym powietrzu. I będę je promował.
Jak nie dasz rady, zaczniesz przekonywać ludzi że ZM to wspaniała miejscówka i na najbliższe 5 spotkań przedmasowych przyjdziesz na każde, choćby było w ZM
Co do mojej bytności na spotkaniach - nie zpaominaj, że nigdyś bywałem
Nie zapominam. Ale nie zamierzam brać pod uwagę opinię każdej osoby, która kiedyś pomagała i bywała, a teraz już nie bardzo. Po prostu tych osób było za dużo, a ich opinie bywają sprzeczne.
Moim zdaniem kluczowa opinia to te osoby, co wciąż są z nami co miesiąc i pomagają regularnie: Dex, Trupek, Savil, Ania, Maćkofff i tak dalej... to Im trzeba ułatwiać życie, bo to Oni teraz tak naprawdę tworzą Masę.