- ten nick nikomu jak do tej pory nie zaszkodził i raczej w 99% słuzył innym rowerzystom a nie im szkodził tak nachalnie jak ty.
- nazwa może być wolna, ale nazwa tego konta do czegoś jednak zobowiązuje.
- W związku z tym ponieważ naruszasz mój osobisty wizerunek - bądź łaskaw skasować konto.
@qwerJA - mam pytanie. Można pozwać kogoś takiego jak storm2 za naruszanie wizerunku innej osoby i robienie tego w sposób celowy poprzez podszywanie się pod tą osobę? Tak jak w powyższym przypadku?
Co do tych pkt:
- Nikomu nie szkodzę, wyrażam swoją opinię, nie namawiam nikogo do niczego i nie robię nic nachalnie - to że tyle komentarzy odnosiło się do moich wypowiedzi to jest to nie moja wina - ja tylko odpowiadam swoim zdaniem
- Zobowiązuje? Hmm, akceptując regulamin nie widziałem tam wpisu, że nie mogę wyrażać własnych opinii ani nie było ani słowa o tym, że ktoś wcześniej używał tej nazwy i co najważniejsze - NIE BYŁO WPISU ŻE DO CZEGOŚ TA NAZWA ZOBOWIĄZUJE
- W jaki sposób naruszam? Jak już wcześniej napisałem - nick był wolny, to jest internet, więc mógł to być ktoś inny, ale padło na mnie i ja zająłem WOLNY nick, nic więcej - nie piszę przecież że nazywam się tak i tak a moje drugie konto to "Kenneth" - to co piszesz o używaniu mojego konta to bzdury (tak MOJEGO, bo teraz należy do mnie)
Co do ostatniego pkt - rozbawiłeś mnie totalnie
Czy jak ktoś założy konto na jakimkolwiek forum o nazwie Jan Kowalski to też się będzie podszywał pod setki ludzi o tej nazwie? Nie wiem o czym myślałeś pisząc odpowiedź, jednak radziłbym przeczytać ze zrozumieniem i przemyśleć to co jest napisane zanim wciśniesz "Wyślij wiadomość". Chcesz mnie pozwać o używanie nicku? Powodzenia
Nie będę dalej ciągnął tutaj tej konwersacji, jeśli chcesz coś jeszcze dodać - napisz mi na PM. Tyle z mojej strony.