Trochę z tymi szlakami jest nieścisłości. O ile przerwy w ścieżkach masz pokazane, o tyle sugerujesz, że podskarpowa ścieżka rowerowa, szlak obwodowy, szlak słoneczny i inne są w 100% ciągłe i przejezdne. Tymczasem jadąc nimi spotkasz nawet schody na trasie i warto by jednak te utrudnienia zaznaczyć. Oczywiście o ile mapa ma mieć jakąkolwiek wartość informacyjną.
Ponadto:
-Ścieżka wzdłuż Zabranieckiej od Księżnej Anny do Utraty to nie ścieżka, a ciąg pieszo rowerowy. Nie wiem czy nie warto by tego rozróżniać, bo czasem te ciągi to są zwykłe chodniki oznakowane jako DDRiP i do jazdy niezbyt się nadają.
-Przy bora/fieldorfa OIDP nie było przejazdów rowerowych przez skrzyżowanie
-Przy PKiN przy Marszałkowskiej ścieżki nie ma. Jest różowa kostka, ale nieoznakowana.
-Przy skrzyżowaniu Kłopotowskiego/wybrzeże szczecińskie przejazdu rowerowego nie ma
-Pas na bonifraterskiej nie dochodzi do skrzyżowania z muranowską. Kończy się ze 100m wcześniej z jednej strony. W drugim kierunku zaczyna się dopiero na Międzyparkowej.
-Wywal ścieżkę przy obrazkowej - jest rozkopana, nigdy już jej nie będzie w tym miejscu (będzie przy moście północnym).
-Brak ddr przy Modlińskiej (Familijna-Kowalczyka)
-Przejazdów rowerowych przez Dolinkę Służewiecką przy Nowoursynowskiej to chyba nie ma.
-przy Wilanowskiej (od Sobieskiego do Dolinki) powstały ostatnio jakieś ścieżki
-Te przejazdy w poprzek Sobieskiego to tez wyrysowałeś z rozpędu. Wydaje mi się, że przynajmniej połowy z nich nie ma w terenie. Konkretów nie wskażę, nie moja okolica.
-Przez Bitwy Warszawskiej jest rowerowy przejazd w poprzek, jakieś 200-300m od ronda Sybiraków, tam gdzie kończy się asfalt.
-Ta ścieżka przy radiowej to jest w terenie? Bo sobie nie przypominam.