Cytat: pimpf w 02 Gru 2010, 17:18:01zabiera go ze sobą do domu? NIEdotyka czarodziejska różdżką i śnieg znika? NIEwiążę w snopki? NIEona jedynie przekłada z miejsca na miejsce... to gdzie ma ten śnieg z DDR przełożyć zamiatarka... na chodnik? na parking? na przystanek?ja po prostu nie widzę takiego miejsca... zwłaszcza w sytuacji gdy tego śniegu jest AŻ tyle. W Legionowie (przynajmniej u mnie na osiedlu) tego problemu nie ma, ale nawet, gdyby był, to nie jest to problem bez wyjścia, bo jedną z funkcji platformy nad Wisłą, gdzie odbywają się latem spotkania przedmasowe jest możliwość zrzutu z niej śniegu do Wisły, a to, że prawie nikt z tej możliwości w Warszawie nie korzysta
zabiera go ze sobą do domu? NIEdotyka czarodziejska różdżką i śnieg znika? NIEwiążę w snopki? NIEona jedynie przekłada z miejsca na miejsce... to gdzie ma ten śnieg z DDR przełożyć zamiatarka... na chodnik? na parking? na przystanek?ja po prostu nie widzę takiego miejsca... zwłaszcza w sytuacji gdy tego śniegu jest AŻ tyle.
A w Legionowie nie bawią się w detaliczne składowanie śniegu na ścieżkach
chyba pewna niespójność w Twej wypowiedzi drogi Gromaniku... wić co... do taczek!
Pewnie składują tam śnieg z parkingu obok.