A akie małe pytanie- ile razy pytałem o to, kto zajmuje się Masą Turystyczną? Chcę nadać takiej osobie prawa do zakładania tematów w w/w dziale, ale po prostu nie mam komu. A "uwolnienie" akurat tego działu wprowadzi więcej zamieszania niż to warte.
Ponawiam więc prośbę- osoba (lub osoby) jeżdżące na MT proszę o kontakt na priv, wtedy uzgodnimy co i jak i (po weryfikacji) nadam tym osobom prawa do zakładania tematów w dziale WMK.
Inną opcją (trochę może uciążliwą) jest założenie tematu w dziale "Inne imprezy" i podesłanie informacji z prośbą o przeniesienie tematy do działu WMK- może to zrobić każdy administrator, jednak ze względu na to, iż ja na forum jestem najczęściej, to takie PMy najlepiej kierować do mnie- wtedy reakcja będzie najszybsza.
Masy - a nocne, turystyczne, dziennie, dodatkowe... tego będzie teraz średnio po 1/tydzień
Nocna Masa- na życzenie kilku osób zachowuje sposób "ogłaszania" i relacji tak samo jak było na Gronie- jeden temat dla wszystkich NMK, więc ten problem odpada- temat już jest. Sprwa Turystycznej: jak wyżej. Comiesięczna WMK jest opanowana i nie ma problemu.
Tak samo Masa na WOŚP, Autyzm i Powstańcza. Imprezy "firmowane" przez WMK też bedą ogłaszane przez kogoś z administracji, tu też nie widzę problemu. Czyli zostaje nam ta MT... Prosiłem przy roznych okazjach o informację z kim rozmawiać na ten temat. Do dziś nie wiem...