A ja pominę ortografię, a doczepię się merytoryki relacji:
Mizernie mało osób. wg. nas na targach przez te trzy dni pojawiło się ok 800 osób
Tak, tylko przez te trzy dni, dwa dni były ZAMKNIĘTE - TYLKO DLA BRANŻY. Nikt z ulicy nie mógł wejść i sobie być na targach. Trudno się więc dziwić, że było pusto, skoro wejść mogli nieliczni ;-) Tylko, że to było celowe, by ludzie z branży (dystrybutorzy, handlowcy, serwisy, sklepy, producenci itp) mieli możliwość w spokoju i bez tłumów sobie pogadać o wielu sprawach między sobą.
Nie każdy rozumie ideę takich dni "branżowych" na targach. Ci co rozumieją, na pewno się w te dni nie nudzili.
Zabrakło dobrych sklepów rowerowych, Kellysa, Gary Fishera i wiele...
Producentów raczej wymieniasz niż sklepy rowerowe. Swoją drogą, czy to akurat te najlepsze marki, też można by polemizować ;-)
Z tych co sięwystawili najlepiej zaprezentował się Specjalized.
Byłem na ich stoisku, nic mnie nie zainteresowało tam. A w Scott'cie były dwie mistrzynie świata w kolarstwie górskim. Sorry, ale mimo, że nie jestem specjalnym fanem Scotta, to uważam, że stoisko jest tak dobre jak eventy na nim. A eventy Scott miał najlepsze, co było widać po kolejce do autografów przez pół hali :-P
Mistrzyni świata w MTB Maja Włoszczowska rozdawała autografy jak świeże bułeczki, ale co z tego, skoro to byly targi rowerowe...
Fakt, mistrzyni w kolarstwie górskim (a w zasadzie dwie, bo Maja nie była tam sama) nie mają absolutnie nic wspólnego z rowerami. Zamiast nich powinno się wpuścić na stoisko Scotta zespół tańca i śpiewu :-)
Nawet Warszawska Masa Krytyczna nie pokazała za wiele...
A co miała Twoim zdaniem pokazać, z rzeczy, których nie pokazała?
Podsumowując płacąc 10zł ze zniżką nie zobaczyliśmy nic co by nas zaciekawiłe
Co kto lubi. Mnie zaciekawiło parę rzeczy na targach, nie nudziłem się. Poszedłem z chęcią nawet targi caravaningu obok. A właściwie to na symulator dachowania, który mieli tam wystawiony ;-)
pojawiły się oczywiście rodzynki takie jak kolarzówki Meridy
Zieeeeeewwww...
lecz nie było na prawdę oczekiwanych marek.
Fakt, ani Azuba, ani Velokrafta, ani Velogic, ani Carbon Design nie było.