Na wstępie powiem, żeby co jakis czas zaglądać do tego wątku, gdyż będzie on odswieżany (jednak forum nie będzie zgłaszać nowych postów).1.
Osoby, które chciałyby się zapisać do sztabu WMK (
Wszystkie miejsa są zajęte) proszone są wypełnienie formularza znajdującego się pod adresem:
http://mackofff.waw.pl/wosp/W tresci wpisujemy swoje
imię i
nazwisko,
e-mail (taki który jest sprawdzany najczęściej),
telefon kontaktowy i
komunikator (tylko GG, Skype, AIM).
Błagam Was tylko jak wpisujecie komunikator wpiszcie wczesniej co to za komunikator. np.: gg: 12345
2.
Ważne informacje dla osób zapisanych do sztabu:-
w dniu 2 grudnia został wysłany do każdego e-mail z informacją, proszę przesłać do mnie e-mail zwrotny w celu potwierdzenia (ponieważ zapisało się jeszcze kilka osób).
- proszę zapoznać się z
Regulaminem Wolontariusza- należy przygotować zdjęcie formatu dowodu osobistego / legitymacji szkolnej i dostarczyć na najbliższe spotkanie
- w przypadku braku zdjęcia, należy przygotować zdjęcie w wersji elektronicznej w dużej rozdzielczosci (
należy mnie wczesniej poinformować mailowo, że nie posiada się takiego zdjęcia)
- zapisujemy dane szkoły do której uczęszczamy bądź firmy w której pracujemy (będzie to potrzebne do wypełnienia ankiety).
- puszki i identyfikatory zostaną wydane na około 4 dni przed WOŚP
- sposób rozliczenia zostanie ustalony na najbliższym spotkaniu
Najbliższe spotkanie odbędzie się: 17 grudnia 2009 godzina 19:00 - Po spotkaniu przedmasowym. ul. Nowogrodzka 46 lok. 6.
3. 2 grudnia (sroda) 19:00 - odbędzie się oficjalne otwarcie przygotowań do XVIII Finału WOŚP.
Wszelkie informacje:
http://www.wosp.org.pl/40_lat_woodstockJako sztab WMK dostalismy kilka darmowych wejsciówek na ten koncert.
Aby dostać taką
wejsciówkę należy być na 100 a nawet więcej procent pewnym, że się będzie mogło przyjsć.
Następnie należy do niedzieli 29.11.2009 wysłać do mnie mail na adres poniżej, w temacie koniecznie proszę wpisywać KONCERT.
Koncert zaczyna się o godzinie 19:00. Wejsć można od godziny 17:00. Wejsciówki nie są numerowane.
=====
Uwaga!!! Osoby, które nie były na spotkaniu 19.11 zostaną wykreslone 30.11 jesli do tego czasu nie odpowiedzą na moje maile.
Mój mail >>> mackofff(at)masa.waw.pl (at)=@