Dziękuję
Raffi za szybką odpowiedź.
Jazda w zabezpieczeniu zależna jest od tego kogo uda mi się jeszcze namówić na przejazd z WMK, jeżeli będzie to żona i córka - przejadę masę jako uczestnik, jeżeli będą to osoby z pracy - zasilę najprawdopodobniej szeregi "Zabezpieczenia".
Oprócz Pragi Pn. mam namyśli również Zacisze, Białołękę, Tarchomin, Grochów. Tam wiele ulic potrzebuje ścieżek rowerowych i DDR, szczególnie główne ulice: Grochowska (z tego co wiem, to w całości), Ostrobramska (od Fieldorfa w stronę Łazienkowskiego), Starzyńskiego/Szwedzka od Namysłowskiej(w końcu tutaj śmiga Tranzyt), Modlińska ... .
Ustalenie nowego miejsca startu to w zasadzie (w/g mnie) kwestia czasu i doinformowania, można systematycznie informować o nadchodzącej czasowej zmianie miejsca początkowego przejazdów (na jakiś czas)(myślę, że ostudziłoby to trochę sceptyczne nastawienie, kierowców i pieszych w Centrum, do WMK). Oczywiście to tylko moja propozycja do przemyślenia
.
Parking koło stacji Stadion należy do Narodowego??
W wielu postach na FB i nie tylko, widziałem również skargi i prośby ze strony Rembertowa i pobliskich dzielnic o niezauważaniu ich potrzeb w sprawach rowerowych. Wiadomo, że trudno było by objechać wszystkie dzielnice, ze względu na długość przejazdu i konieczność wyrażenia zgody na ten przejazd przez wiele urzędów.
Pozdrawiam.