Wow. 10 serwisów z nieco tylko ponad setki. Się postarali. A z tych, z których ja korzystam to jest chyba tylko ten z Gibalskiego. A gdzie Duda na Tarchominie? A gdzie kultowa Spójnia? Gdzie w ogóle serwisy z wielu dzielnic w Warszawie? Z Pragi, Targówka, Białołęki, Bielan - w Warszawie poza szeroko rozumianym śródmieściem i Ursynowem to już nie ma serwisów? No i gdzie jest Cyklop z Nowowiejskiej? Bo tego to już musieli zauważyć, będąc z wizytą u konkurencji 5m dalej!!
REKLAMA
No i gdzie nasz sklepik Masowy? To, bądź co bądź, jedyny taki sklep w Wawie, który dojeżdża do klienta. I który zaopatruje grube tysiące rowerzystów, mimo że pracuje tylko raz w miesiącu. I teraz też mamy rowery :-)
/REKLAMA
Za to mają pełną paletę sklepów, które omijam szerokim łukiem. iX, eX, SkiTeam. I sklepy, w których w życiu nie byłem - gdzieś na końcu świata na Kabatach ;-)
Proponuję alternatywny plebiscyt. Niech każdy stworzy własną listę serwisów, w których kupuje często, lub chociaż regularnie. Zobaczymy ile razy i które serwisy z listy TVN się powtórzą. Czyli zobaczymy na ile lista TVN jest warta i dlaczego niewiele ;-)
Moja lista wyglądałaby tak:
1) Spójnia przy Wisłostradzie
2) Duda Rowery na Tarchominie
3) Rowery A-Z na Gibalskiego
4) Cyklop na Nowogrodzkiej
5) Sklepik Masowy
6) Allegro
Dalsza część w zasadzie nie gra roli. Kupuje tylko w tych sześciu*. Po co mi więcej? W tych kupi się wszystko i jeszcze pewnie będzie taniej ;-)
* no chyba, że złapie gumę gdzieś na mieście, wtedy po prosto pojadę tam, gdzie mam najbliżej ;-)