Ja bym chętnie przypiął rower do porządnego stojaka przy Europlex'ie na Puławskiej i przy SGH (tam przydały by się stojaki w kilku miejscach).
To ciekawe, ale te miejsca też przyszły mi do głowy w pierwszej kolejności
Do Europleksu, a mianowicie do pana Boczka pisałam już ze dwa tygodnie temu, ale bez odzewu do tej pory.
Przy SGH nie ma od frontu a dodatkowo napisali, by nie przyczepiać się do balustrady dla wózków.
Pisałam też do Alpinsklepu, ale oni chyba mają kłopoty finansowe... nie odpowiedzieli.
Na południowym kampusie PW przydały by się.
3xTAK Obecnie np na MCHTR można zaparkować w środku budynku (wyrwikółko i poręcze), ale na zewnątrz nie ma zupełnie nic, ale jest parking na setki aut (z planami budowy podziemnego!). Tu by się przydał parking Veturilo
Do tego z pewnością bazarek na Wołoskiej z dwóch stron, pl.Unii Lubelskiej - na każdym ramieniu po 1,
ogólnie koło punktów usługowych itp: koło pubu Zielona Gęś, z drugiej strony Batorego - koło chińczyka, obok Carrefoura na Bruna; obok tzw Aro i poczty (Boboli x Rakowiecka), poczta ul. Kazimierzowska (i zapewne wszystkie pozostałe na Mokotowie), co np.20 m na całej Rakowieckiej przy sklepach (z nastawieniem na cukiernie
i warzywniaki), podobnie wzdłuż Puławskiej, przy bazarku na Al.Lotnika - co najmniej na każdym ramieniu skrzyżowania (cukiernie
), apteki - wszystkie mi znane
No i jeszcze u mnie pod blokiem