@Gustaw
Fajny filmik oglądałem go 2 razy (raz po razie : !!)
Ale ładne góry!!!
To właśnie Takich przejazdów brakowało mi w tym sezonie!
Niestety nie można mieć wszystkiego.
Wygląda na to że te wyjazdy są raczej tanie. Kasa na przynajmniej jeden z nich na pewno by się znalazła. Niestety moje wyjazdowe chęci są bardzo ogranicza ciągły brak czasu. Nie mam go nawet na jakieś poważniejsze treningi - a nie mówiąc o dłuższych wyjazdach
.
Bajkowe podjazdy (to coś dla mnie
!! i super zjazdy w pięknej górskiej scenerii w sumie to czego (w sensie terenowym ) chcieć więcej
!
Ktoś mógłby powiedzieć i z czego tak w zasadzie się tak cieszyć? I co tak podziwiać?? Że góry to najfajniej patrzeć z perspektywy wygodnego fotela trzymając w dłoni napój mocno bezalkoholowy
, i oglądając w telewizji kolejny program, czy film o górach. Pewnie jakże jest to fajne, bo nawet z domu nie trzeba wychodzić
!
Zresztą to w sumie po co gdzieś wyżej wchodzić czy wjeżdżać
? Tylko po to aby zejść albo zjechać? Przecież to czysta głupota
!
Jednak można trochę inaczej
!
Ten kto w latach swojej młodości (zresztą to nie tylko!!) "zaraził się" górskimi wędrówkami, ten zawsze w Góry będzie bardzo chętnie powracał. Mam tak i ja.
Dlatego tak bardzo zazdroszczę uczestnikom tych przejazdów, bo satysfakcja ze zrobienia "czegoś takiego" na rowerze musi byś ogromna. Z filmiku wynikało że jakoś nie oszczędzali się oni
. Taki wybitnie górski przejazd, można by podciągnąć, do treningu techniki - tej zjazdowej
.