otóż jak w temacie - oddam w dobre ręce flagę masy wraz z teleskopowym przedłużeniem.
jako że jeżdżę z plecakiem to nie ogarnę jednocześnie jeszcze flagi a szkoda żeby stała u mnie i się marnowała. co starsi uczestnicy masy pewnie pamiętają jak flag na masie było sporo, teraz jakoś brak..
posiadanie flagi wiąże się z natychmiastowymi przywilejami prawdziwego masowego
VIPa:-najwyższa flaga na masie!-reklama masy!-wszystkie oczy na ciebie!-możesz czasem pracować jako Znacznik Końca Masy/Sygnały Końca Masy [raz mi się zdarzyło]zestaw składa się z:
-flaga przyklejona do plastikowej rury
-teleskopowe, aluminiowe przedłużenie - razem z flagą ma to to ~310 cm wysokości ;]
-śrubka do skręcenia wszystkiego do kupy
-mocowanie na flagę od roweru
zestaw
NIE zawiera - gumy z hakami do przyczepienia flagi do siodełka - sory, przyda mi się gdzie indziej, a to to kosztuje z 2 zł ;]
tak, jest niezbędne bo na samym mocowaniu do ramy nie da radymocowanie może być kontrowersyjne-że ramę niszczy że tego tamtego - mi pasowało, nie pieściłem się zbytnio ze swoim rowerem, a służy mi 10 lat i widoki są na kolejne tyle. nie ma obowiązku jego używania, może ktoś zmajstruje sobie lepsze - ja dołączam to mocowanie i potwierdzam że ono DZIAŁA ;]
nie, flaga nie zahacza o trakcję tramwajową ;] ale w pełnej wysokości nie mieści sie w tunelu do lewoskrętu pod dw. zachodnim ;]
flaga przetrwała kilka mas wodnych [czyli lipiec itp] więc konstrukcja w miarę solidna ;]
kto chętny niech pisze najpierw tu post pod spodem że rezerwuje a potem do mnie priva.
umówimy się jakoś na odbiór przy czym zastrzegam że NIE MA MOŻLIWOŚCI ODBIORU NA MASIE - technicznie nie ogarnę się z przyjazdem z plecakiem i flagą jednocześnie.
i zdjęcia:
złożona flaga i przedłużkarozłożona flagapełen zestaw w działaniu [sory, nie było wiartu ;]
nie dołączam gumy trzymającej flagę do siodełka!mocowanie zamontowane na ramiemocowanie zdjęte z ramyśrubka co trzyma wszystko do kupy ;]