Na Masie juz wczesniej byly rozdawane koszulki...
Zgadza się. Na Masie Powstańczej, ale tam promowano w ten sposób szczytną dla Warszawiaków ideę i pamięć o Powstańcach, szkoda, że przy okazji reklamując jakieś firmy.
Jeśli ją dostanę... Nie wiem jak będzie wyglądało ich rozdawnictwo - czy nie zlezie się mnóstwo lokalnych żulków i później pomarańczowe koszulki będą widoczne często ale nigdy na rowerzystach.
I jeszcze koszulki dostaną masowicze za darmo, a fe...
Ojej, ale macie parcie na darmową koszulkę, tak jakbyście nie mieli w czym chodzić po ulicy. Mi osobiście nie zależy na koszulce, bo to zwyczajnie infantylne. Miałem na myśli wątpliwość związane z łączeniem Masy Krytycznej z jakimiś akcjami sponsorskimi, marketingowymi itp co mi się osobiście nie podoba, bo mam wątpliwości co do reklamowania swoją osobą np firm sponsorskich na koszulkach Masy Powstańczej.
Natomiast comiesięczną masę krytyczną miałem zawsze za społeczny ruch nie nastawiony na zysk, a na wywarcie presji na władzę, by budowała infrastrukturę rowerową i liczyła się z rowerzystami. Widzę jednak, że robi się pomału z tego biznes...Czy mam rację? Jako starszy uczestnik chciałbym to po prostu wiedzieć skoro mam dalej w tym uczestniczyć
Nie każdemu pasuje rola darmowego słupa reklamowego jeżdżącego na rowerze po mieście.
Czy na tych pomarańczowych koszulkach będą zapisani sponsorzy? Ponoć zamieszany jest w to bank BGŻ.
pozdro