Cześć.
Macie może jakiś fajny pomysł na letni dłuższy ok. tygodniowy rowerowy wyjazd w lecie (albo nawet póżnej wiośnie)?. Zawsze chciałem coś takiego zrobić, tylko jakby kompanów do takiej jazdy ciężko mi znaleźć... To takie moje rowerowe marzenie, chciałbym je wreszcie zrealizować...
Rowerowo pozdrawiam fionotron
P.S. A po górach też lubię chodzić. Bardzo.Hej,Mamy parę zaplanowanych wypadów weekandowych, dłuższy weekand majowy, czerwcowy.Z najbliższych proponuję:
20-22.04.2012 "Kwietniowe Szlify" -
Zakrzów k/Stryszowa. Bardzo fajna miejsówka, zakochałam sie w niej kiedyś na dwu dniowej imporezie na orientację. Potem za rok wróciłam i bym chciała jeszcze nie raz tam powrócić. Nie daleko od Wawy a już bardzo fajnie. Sam nocleg w ośrodku Caritasu jest bardzo przyjemny. Duze, drewniane domi - bomba. Na górce, na którą rowerowy wjazd jest finishem wycieczki,
. Kolejne moje wynalezione i odkryte miejsce to Dródek nad Dunajcem
27-29.04.2012. "Małe Alpy" -
Gródek nad DunajcemTrzeba tam pojechac, zeby zobaczyc jakie piekne mamy w Polsce miejsce. Idealny odpoczynek jak ktoś lubi uciekać od zgiełku dużych miast. Woda, jezioro, rzeka, góry - czego więcej chcieć. Nastepnie majówka w Złotym Stoku, zakończona dla chetnych maratonem
01-06.05.2012. "Złota Majówka" -
Złoty Stok (G. Złote i Bardzkie) Nocleg w pokojach dwu osobowych z łazienką w Złotym Jarze. Fajne miejsce, sprawdzone.To juz sa prawdziwe góry, piekne tak samo jak okolice i Kotlina. Moje najbardziej ulubione tereny. Fajna jest opcja wycieczki na strone Czeską gdzie jest teren pod rowery bardzio fajnie przygotowany, na rózne poziomy rowerowania. Wiosenny wypad ze 100% gwarancją dobrej zabawy, odpoczynku, regeneracji i relaxu. Potem juz lato:
29.06.-01.07.2012. "Otwarcie Wakacji" -
Ujsoły (Beskid Żywiecki) Więcej szczegółów:
http://bike-taxi.pl/wyjazdy-weekendowe.html Jezeli masz pomysły jestem otwarta na ich realizację. Fajny pomysł zawsze sie obroni byli ze trzy osoby sie chetne znalazły. AAAaa w weeknad czerwcowy jedziemy do Istebnej. pozdrawiamIza502644063 p.s. jeszcze sa dwa miejsc na Chorwzcje 24.03-31.03