dokładnie. czepiacie sie naszego czerwonego, ale innych już nie.
Owszem, bo Wy, w odróżnieniu od innych, próbujecie we dwójkę nadawać ton, co powinno być na forum i jaka impreza ma prawo się odbywać. W momencie, w którym sami łamiecie prawo, to jest hipokryzja.
a, i jeszcze jedno. my to robimy świadomie
Nie wiem jak innym, ale mnie ulżyło, że przynajmniej wiecie co robicie. Hmmm, czekaj, czy tego samego nie słyszałem od Adbeja?
nie nakłaniając innych do tego samego.
To super, bo - znowu - inni, np Adbej, też nie nakłaniają do tego
Jesteście tacy sami, przynajmniej jeżeli chodzi o działania.
Może to stąd te wasze wieczne konflikty z LR? Podobno podobieństwa się odpychają
jak adbej jedzie środkiem ulicy, nie patrząc się przed siebie i wjeżdża w inych, to jest dobrze?
Nie jest i trzeba zwrócić Mu uwagę.
Ale nie jest też w porządku twierdzić że Adbej to LajtRower, bo to nieprawda.
Nie jest też w porządku twierdzić, że z powodu tego, że ktoś na imprezie łamie prawo, impreza powinna się przestać odbywać - jak napisałem - w ten sposób tak samo możecie po równo zakrzyczeć Masę i w zasadzie dowolną imprezę. A jednak robicie to tylko w przypadku LR. Znowu - hipokryzja, podwójne standardy oceniania, dopasowywanie rzeczywistości do tezy?
To co robicie z Drexem jest dziecinne, niedojrzałe i nie powinno mieć miejsca.
jak Tanawis robi to co robi
Znowu - akurat Ty z Drexem, "świadomie" łamiący prawo raczej nie powinniście się do tego doczepiać, że On też łamie prawo. Kto wie, może zresztą Adbej nauczył się tego od Was?
To byłby dopiero numer, gdyby tak było. Nagle okazałoby się, że tak naprawdę z furią w oczach wylewacie wiadro pomyj na samych siebie
UWAGA!!!
(...)
Klasyczne trollowanie. Brakuje jeszcze tylko pisma pokemonowego i czegoś, co by migało
Jeśli forum ma moderatorów z takimi poglądami, należałoby ich NATYCHMIAST zmienić.
Tak, wiemy. Moderator, który śmie mieć inne poglądy na jakikolwiek temat lub inne podejście do moderacji niż Ty, jest
w twojej opinii zły. Wszyscy moderatorzy na tym forum byli i są źli. I będą źli, w momencie, gdy tylko zajmą się moderowaniem Ciebie.
Aż się dziwię, że Ci się chce spędzać na tym forum tyle czasu
To jakaś współczesna, internetowa forma samookaleczania się i pokuty? Czy ktoś Cię tu trzyma siłą?