Nie rozumiem skąd tyle niechęci.
Post został umieszczony we właściwym miejscu (
Imprezy rowerowe ? Inicjatywy rowerzystów i inne imprezy rowerowe) i po prostu informuje o imprezie. Są jakieś wymagania, ale zawsze w tego typu zabawach jakieś wymagania są. Nie wydaje mi się, żeby forum Masy Krytycznej było miejscem na dywagacje nt. produktów Samsunga, Apple'a czy innego producenta.. Dziwi mnie atakowanie apple'a i pisanie, że produkty innych firm są lepsze - moim zdaniem pisząc, że produkty xxx są lepsze inni forumowicze sami bawią się w promocję, ale innych firm... Nagroda jest atrakcyjna (także finansowo), ale współpracuje z pewnymi specyficznymi urządzeniami i dlatego, aby je wygrać oraz móc rozwiązywać zadania, trzeba jedno z nich posiadać. Tylko tyle. Nie we wszystkich konkursach mogę wziąć udział, ale nie atakuję organizatorów.
Dla mnie najważniejsza jest sama inicjatywa ROWEROWA. Pamiętajcie, że zadaniem uczestników jest gonienie rowerzysty na rowerach - może to nie jest jakieś wielkie łał, ale warszawiacy po raz kolejny zobaczą, że po mieście można się poruszać na rowerze, po raz kolejny rowerzyści po prostu będą widoczni. Mam też nadzieję, że po zakończeniu konkursu i podsumowaniu organizatorzy pokuszą się o informację czy rowerzystom łatwo goniło się po mieście wi drivera czy nie.. Może po raz kolejny ktoś zwróci uwagę na to, że rowerzyści nie są traktowani przez kierowców na zasadzie partnerskiej.
Jeśli ktoś może wziąć udział, niech spróbuje.