Chodzi o to ze pisze na Netbooko. I tam jest klawiatura powiekszona ale Shift zmniejszony i dochodzi do sytuacji ze przez przypadek naciskam caps lock.
I Caps Lock powoduje, że nie używasz dużych liter, znaków interpunkcyjnych i zasad ortografii. Rany, pilnuj swojego Capsa, bo jak już ma na Ciebie taki wpływ, to jeszcze Ci kiedyś dysk sformatuje, albo przypali mleko
BTW, kiepskiego masz Netbooka. W moim problemu z pisaniem nie ma
Wiec nie ma co tworzyc postów na 2 strony na mój temat jak by cos komus nie pasowało to by mógł mnie zablokowac !!!! A nie blokuje nie fascynujcie sie moimi wypowiedziami
Fakt, mogłem Cię po prostu zablokować. Wolałem jednak stworzyć (wydzielić) wątek, by nie musieć tego robić, tylko byś zrozumiał, że pisanie po Polsku jest jednym z wymagań by pisać na tym forum. Mówi o tym punkt 11
zasad forum. To, że wątek ma dwie strony świadczy o tym, że nie tylko ja, ale i zwykli użytkownicy zauważają problem. I że Ty też powinieneś go dostrzec.
W przeciwnym razie, kiedyś faktycznie któryś z Modów/Adminów ograniczy Ci możliwość pisania. Po co do tego dopuszczać?