E tam, nie chodź do lekarzy. Przecież po to są fora internetowe, by dowiedzieć się od kompetentnych internautów, jak rozwiązać problem swych dolegliwości
Tomus - moim zdaniem warto by było wybrać się do lekarza specjalisty medycyny sportowej, a przynajmniej do ortopedała. Najlepiej poleconego i zaufanego. Mogą ciekawe tematy wyjść.
Ja odkąd pamiętam mam problemy ze stawami, od ostatniej masy biorę Atresan, jest trochę lepiej, na pewno nie bolą mnie kolana. A bolały już po 1-3 km jazdy - jednak różne są przyczyny.
Co do Atresan'u, kiedyś np. przy krojeniu mięsa po pewnym czasie bolały mnie stawy palców, od długotrwałego dociskania noża. Teraz tego nie ma. Więc na pewno jakoś pomaga, chociaż nie tak, jakbym chciał. Ale 19 zł na 1,5 mc zażywania to chyba nieźle?
Na poważniejsze problemy warto pewnie tu zerknąć
http://sklep.kfd.pl/szukaj.php?search_in_description=0&sk=1&keywords=kolagen%20apteka&page=1&sort=3dNiestety KOMPLETNIE nie mam własnego doświadczenia i nie mam znajomych, którzy by zażywali coś pokroju Flexit, ale jedno powiem... ale ten Animal Flex qoorffa drogi
Spróbuj może Flexit? Z tego co widzę, w miarę ogarnięty preparat..
Co do odżywek - to tak btw. powiem.
Od miesiąca wsuwam przed treningami mleko w proszku zalane odrobiną zwykłego mleka i do tego mała łyżka cukru. Jeśli ktoś toleruje laktozę - polecam, ale raczej tylko na 30-60 min. przed treningami, bomba węglowodanowa i proteinowa. Masa idzie w górę, trochę leniwy jestem i czasem biorę bo smaczne i nie trenuję. Tłuszczyk się zrobił, no ale spoko, to spalimy na redukcji, będzie kop energetyczny na ściance xD
Izotoniki - sam założyłem temat w dziale hydepark - zachęcam do przeczytania. Izotonik domowej roboty rulz!