Witam wszystkich rowerowych maniaków
Jestem tutaj, ponieważ dostałem cynk od Makenzen, a poza tym -
realizuję cykl reportaży o ludziach z pasją, które planuję przedstawić w jednej ze stacji tv.
Chciałbym skontaktować się z osobami, które posiadają niestandardowe rowery (handbike, poziome - dwu i trójkołowe, a może i więcej kół się znajdzie?), monocykle. Im różniej i bardziej oryginalnie, tym lepiej. Mogą być też ciekawie "zrobione" typowe jednoślady.
Plan jest taki, by pokazać, że rowerowe hobby nie ogranicza się do tego co widać na ulicach każdego dnia. Że są grupy pasjonatów, dla których rower to nie tylko możliwość szybszego przemieszczania się, czy sposób na zachowanie dobrej kondycji - szlachetnie, ale nudno.
Chcę pokazać, że rower to styl życia, że łączy ludzi nie tylko w ramach wspólnej jazdy, że tworzą się fajne znajomości, przyjaźnie, a może są jakieś małżeństwa rowerowe?Byłoby świetnie, gdybyście mogli przesłać mi kilka słów o sobie (co robisz, lubisz, czym się interesujesz + zdjęcie swoje i roweru + kontakt). Z pewnością, wśród Was są ludzie wielu zawodów, w różnym wieku, a to też ciekawe w kontekście łączącej wszystkich pasji.
Piszcie na pawel@przestrzenkreatywna.comCzekam na zgłoszenia do 20 sierpnia. To ważne, bo chciałbym zrobić reportaż od zupełnie innej strony, niż ta któą wielokrotnie sam widziałem
No i przy okazji podpromować masę, którą miałem okazję podglądać w akcji
Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział do mojego posta. Gdyby okazało się, że nie, to proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce i zarzucenie tematu komu się da.
Pozdrawiam!