Inne > Hydepark
Powitanie, przedstaw się, opowiedz coś o sobie...
jerzy1234:
Pewnie że tak , będziesz na pewno potrzebna tylko na placu "upoluj "szczęśliwca lub szczęśliwą dobrą duszę która Cię poprowadzi . Znajomy (ja nie mam konta) ostrzegał mnie że ponad 400 fejsbukowców jutro przyjedzie na masę (w realu jest mniej niż 10% tych co odgrażają się że będą ) ale i tak będzie jutro większy peleton i każda para kół rowerowych przyda się .
wildzi:
Na Pl.Zamkowym zapraszam pod znak 50, każda para rąk przyda się przy szprychówkach :-)
chrupek:
Nie zapomnij fotki wysłać co by Cię zobaczyli Ci co nie byli na przedmasówce ;)) -joke
jerzy1234:
>:( Chrupku jaką ma wstawić (od komunii) jak Ty wisisz nam najnowsze z Masy Żołnierzy Wyklętych. Jakbyś wstawił to były by najnowsze. :P
Mariano:
Witam wszystkich.
Mam na imię Mariusz lat 38. Mieszkam na Pradze Północ.
Pracuję jako mechanik w "Serwisie Samochodow Ciężarowych".
Od jakiegoś czasu wkręcilem się dość ostro w jazdę na rowerze - jeżdżę codziennie różne dystanse (od 5 do nawet 150 km- zeszłoroczna najdłuższa trasa).
Dołączyłem do Was ponieważ chciałbym pomóc w miarę możliwości w rozpowszechnianiu jazdy rowerem, a obecność na mojej pierwszej - marcowej WMK mimo pogody sprawiła mi niesamowitą frajdę i była to super zabawa.
P.S.
Niektórzy już mnie wstępnie poznali na spotkaniu przedmasowym w zeszłym tygodniu. Mam nadzieję, że przydam się do pomocy w organizowanych (póki co piątkowych jako zabezpieczenie) WMK, a z czasem, o ile na to pozwoli, i przy innych wydarzeniach.
Osoby aktywne korzystające z aplikacji Endomondo proszę o dodawanie do znajomych - Mariusz Urbanek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej