Inne sprawy rowerowe > Porady

Wypadki i potrącenia

<< < (2/269) > >>

Skałbanek:
Witam Miałem wypadek wracając z WMK  od strony  MOSTU GDAŃSKIEGO jadąc drogą rowerowa około 30km/h raptem tyłem wtargneła kobieta na droge Udeżylem ją  lewą stroną kierownicy (rogiem zamontowanym na kierownicy) sam poleciałem około 5 metrów nic mi się nie stało kobietę zabrała karetka wygłądała makabrycznie Ale nic jej ostatecznie nie dolega bo się dowiadywałem Policja opisała wypadek winę ponosi kobieta

`L`:

--- Cytat: Skałbanek w 20 Sie 2010, 16:42:31 ---Witam Miałem wypadek wracając z WMK  od strony  MOSTU GDAŃSKIEGO jadąc
--- Koniec cytatu ---

Współczuję, niezależnie od winowajcy to nic fajnego.

Czy to było może na przystanku tramwajowym? Na Gdańskim jest trochę fuszerek. Co prawda niemal codziennie jeżdżę tamtędy do pracy ale wymienię je w poniedziałek (w innym wątku).

SeBeQ:
http://www.zw.com.pl/artykul/284829,504669.html

Strażacy spiesząc z pomocą potrącili rowerzystkę
blik  14-08-2010, ostatnia aktualizacja 15-08-2010 22:02

Jadący na sygnale wóz strażacki potrącił w Klaudynie młodą rowerzystkę.

Kobieta trafiła do szpitala Bielańskiego, ma ogólne potłuczenia.

- Strażacy spieszyli się do akcji. Mieli ratować mężczyznę, który zniknął pod wodą w jednym ze stawów w Klaudynie - opowiada policjant. Pływaka nie udało się uratować.

SeBeQ:
http://www.zw.com.pl/artykul/284828,506750.html

Rowerzysta ranny po wypadku na Ostrobramskiej
ng  21-08-2010, ostatnia aktualizacja 21-08-2010 16:01

W stanie ciężkim trafił do szpitala mężczyzna potrącony przez samochód w okolicy Płowieckiej.

Do zderzenia rowerzysty z osobowym peugeotem doszło na Ostrobramskiej w pobliżu skrzyżowania z ul. Płowiecką. Na miejscu tworzą się utrudnienia dla kierowców - informuje Marcin Włodarski z "Raportu na gorąco".

Skałbanek:

--- Cytat: `L` w 20 Sie 2010, 23:14:40 ---Czy to było może na przystanku tramwajowym? Na Gdańskim jest trochę fuszerek. Co prawda niemal codziennie jeżdżę tamtędy do pracy ale wymienię je w poniedziałek (w innym wątku).
--- Koniec cytatu ---
Nie do było na przystanku autobusowym przed rondem

m.p poprawa cytatu z czerwonej czcionki na normalne oznaczenie cytatu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej