LOL. Ten opis to majstersztyk. Ma więcej fajnych kwiatków.
Ten stop doprowadził mnie do takiego stanu, że dalej nie czytałem.
Cały w sumie jest genialny. Są w nim...
- stylistyczne cacka:
- technologiczne zagwostki:
manetki z kasownikami
(łat de fak?)
Jak nie masz kasowników, to musisz mieć miesięczny.
przedni widelec
(ktoś wie jak wygląda tylny widelec? )
A tu się akurat nie zgodzę. Pamiętaj, że mówimy o poziomce, gdzie tylny widelec (przedni, zamontowany poziomo, zamiast tylnego trójkąta) jednak jest spotykany. Tak było w laminatowych konstrukcjach Gemsi-ego i chyba w Stick'ach Igora.
Siedzisko ustawione jest na człowieka wzrostu ok. 170-180cm, można oczywiście je przestawić na inny wzrost.
(czyli w zasadzie dla każdego nie? gdybym nie wiedział, że foteliki też mają rozmiary, to bym uwierzył)
Ja bym uwierzył, gdyby nie było zdjęć. Azub robi regulowane (rozciągane) fotele, które faktycznie można dostosować do wzrostu, również w Kaliszu pokazały się takie modele robione na niemiecki rynek. Ten rower nie jest wyposażony w żaden z nich.
Ciekawe, czy faktycznie są w tym rowerze karbonowe elementy. Jeśli rower został zrobiony w firmie, której logo jest na fotelu, jest taka możliwość, choć trzeba pamiętać, że ze szkła chłopaki również lepili.
Opis rewelacyjny, dobór osprzętu dziwaczny, ale i cena nie wydaje się być wygórowana w stosunku do "fabrycznych" rowerów.