Tak zaczynam się zastanawiać, jak zmienić trasę dojazdu na Masę z Legionowa i Białołęki po otwarciu TMP...
To, co na razie wymyśliłem, to rezygnacja z jazdy ul. Modlińską, Jagiellońską i Mostem Gdańskim.
Dalej się zastanawiam czy jechać ścieżką nadwiślańską (i gdzie z niej najlepiej zjechać - przyszedł mi do głowy przejazd rowerowy przez Wisłostradę za Mostem Gdańskim przy skrzyżowaniu z ul. Wenedów, tylko nie mam pomysłu jak dalej, czy ul. Sanguszki, Konwiktorską do Bonifraterskiej i przez Pl. Krasińskich, Miodową i Senatorską do Pl. Zamkowego czy jakoś inaczej)
Opcja 2:
Od TMP ścieżką wzdłuż estakad bielańskich i lasu bielańskiego, dalej wzdłuż ul. Gwiaździstej, Potocką, Mickiewicza do Pl. Wilsona, wiaduktem przy Dw. Gdańskim do Pl. Bankowego i stamtąd przez Bielańską lub Senatorską do Pl. Zamkowego.
Opcja 3:
Od TMP ścieżką wzdłuż estakad bielańskich i lasu bielańskiego, dalej wzdłuż ul. Gwiaździstej, Podleśną, Rudzką, Mickiewicza do Pl. Wilsona, wiaduktem przy Dw. Gdańskim do Pl. Bankowego i stamtąd przez Bielańską lub Senatorską do Pl. Zamkowego.